Historien

...bag Grand Holbæk

I Holbæk var Grand oprindeligt kendt som byens biograf, og den fungerede som sådan i perioden 1916 – 2012.

I 2012 valgte biografen at flytte til større lokaler, og den gamle biograf gennemgik en omfattende renovering, og blev til natklub. Med skiftende forpagtere forsøgte man sig i 5 år, men det blev aldrig rigtig en succes, og den sidste forpagter valgte at lukke ned i 2018.

Samme år fik ejer Ulrik Lønberg den ide, at indrette stedet til et moderne selskabslokale, og en ombygning gik i gang. De mørke lokaler som før husede en natklub blev omdannet, så de i dag fremstår som fine lyse lokaler med masser af dagslys, smukke paneler, og dejlig kunst på væggene.

Man kan leje Grand til alle livets fester; konfirmation, bryllup, barnedåb, begravelsesarrangement og fødselsdag etc., men også firmaer er velkomne ved kurser, workshops, firmaarrangementer o.m.a. Holdet bag Grand vil på sigt selv bruge stedet til foredrag, intimkoncerter, stand up mm.

Det er op til dig, om du selv vil sørge for mad og drikke til dit arrangement, eller om vi skal være dig behjælpelig. Vi har gode samarbejdspartnere indenfor catering, vinleverancer, blomster, kager og musik.